Ανάπλαση Δέρματος με Φράξελ

ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Το φράξελ (fraxel) είναι ένα μη επεμβατικό λέιζερ για να ανανεώσουμε την επιδερμίδα επεμβαίνοντας στις λεπτές ρυτίδες, τις δυσχρωμίες (πανάδες, μέλασμα) και τις ουλές ακμής. Ο τόνος του δέρματος βελτιώνεται συνολικά και η επιδερμίδα γίνεται πιο λεία και καθαρή. Η αντιμετώπιση της φωτογήρανσης πραγματοποιείται μέσω της παραγωγής κολλαγόνου που ενεργοποιείται από το λέιζερ.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αρχικά πραγματοποιείται καθαρισμός του προσώπου και εφαρμογή αναισθητικής κρέμας λιδοκαϊνης και τετρακαϊνης. Ακολουθεί σάρωση του δέρματος με το μηχάνημα. Η διαδικασία είναι ανώδυνη και διαρκεί 30’.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Μετά το τέλος της θεραπείας εφαρμόζουμε ενυδατική – αναπλαστική κρέμα. Η αντιηλιακή προστασία με υψηλό δείκτη προστασίας είναι απαραίτητη.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Υπάρχει ερεθισμός και πιθανώς ξεφλούδισμα για 3-7 ημέρες και αμέσως μετά είναι εμφανή τα αποτελέσματα. Το δέρμα είναι περισσότερο λείο και λαμπερό με σημαντική μείωση στις δυσχρωμίες και τις ουλές. Η διαδικασία μπορεί να επαναλαμβάνεται σε μηνιαία βάση 3-5 φορές για να επιτευχθεί το μέγιστο αποτέλεσμα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε με το γιατρό.


ΘεσσαλονίκηςΧίου