Κρυολιπόλυση

ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Η κρυολιπόλυση είναι μια μέθοδος απώλειας τοπικού πάχους χωρίς χειρουργείο στο ιατρείο. Χρησιμοποιείται ειδικό μηχάνημα και η εφαρμογή είναι απλή και ανώδυνη. Η τεχνολογία της κρυολιπόλυσης είχε δημιουργηθεί από επιστήμονες του Harvard. Βασίζεται στη λογική ότι η χαμηλή θερμοκρασία καταστρέφει τα λιποκύτταρα. Οι ιδανικοί υποψήφιοι είναι άτομα κοντά στο φυσιολογικό τους βάρος που επιθυμούν να χάσουν τοπικό πάχος χωρίς να υποβληθούν σε χειρουργείο (λιποαναρρόφηση). Εναλλακτικά ή συνδυαστικά με την κρυολιπόλυση μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ενέσιμη λιποδιάλυση. Eίναι ενέσιμα διαλύματα με κύρια συστατικά τη φωσφατιδυλχολίνη, το δεοξυχολικό οξύ και το οργανικό πυρίτιο που οδηγούν σε απομάκρυνση των λιποκυττάρων, μείωση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους στο υποσάγωνο (προγούλι), την κοιλιά, τους βραχίονες και τα «ψωμάκια» στους μηρούς.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η κεφαλή του μηχανήματος εφαρμόζεται στο σημείο που θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Η διαδικασία είναι ανώδυνη. Το σημείο ψύχεται στους - 6 βαθμούς και με αυτόν τον τρόπο καταστρέφονται τα λιποκύτταρα γιατί το νερό μέσα τους κρυσταλλοποιείται. Η διάρκεια είναι 40 λεπτά. Σε αυτή τη διάρκεια μπορείτε να διαβάζετε περιοδικό, να δουλεύετε στο λάπτοπ ή να περιηγείστε στο διαδίκτυο.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Μετά τη θεραπεία συστήνεται κατανάλωση νερού για να βοηθηθεί η απομάκρυνση των λιποκυττάρων. Μπορείτε να επιστρέψετε κατευθείαν σε όλες τις δραστηριότητες σας. Μετά τη συνεδρία παρατηρείται ερεθισμός στο δέρμα που φεύγει άμεσα , ενώ υπάρχει περίπτωση να προκύψουν εκχυμώσεις (μελανιές).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Από την πρώτη συνεδρία παρατηρείται μείωση του τοπικού πάχους (τυπικά στην περίμετρο μέσης η μείωση είναι 2-6 εκατοστά). Η μείωση είναι μετρήσιμη σε λίγες εβδομάδες. Η απώλεια τοπικού πάχους είναι σταδιακή και έτσι το δέρμα δε χαλαρώνει. Συστήνεται επανάληψη της κρυολιπόλυσης μετά από 1 μήνα.

μηχανημα-κρυολιπολυσης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε με το γιατρό.


ΘεσσαλονίκηςΧίου