Βλεφαροπλαστική

ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Η βλεφαροπλαστική είναι μια χειρουργική επέμβαση που πραγματοποιείται σε άτομα οποιασδήποτε ηλικίας με κουρασμένο βλέμμα λόγω περίσσειας δέρματος και λίπους (σακούλες) στα άνω ή/και στα κάτω βλέφαρα.

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Τοποθετώντας την τομή 8-10 χιλιοστα πάνω από το χείλος του άνω και 2-3 χιλιοστά κάτω από το χείλος του κάτω βλεφάρου πραγματοποιούμε εκτομή του δέρματος που περισσεύει και του λίπους που δημιουργεί τον ανεπιθύμητο όγκο. Στο άνω βλέφαρο αφαιρούμε λίπος από το έσω διαμέρισμα με συντηρητικό τρόπο, για να μην δημιουργήσουμε μια «αδεια» εικόνα, ενώ στο κάτω μεταφέρουμε το λίπος από το έξω διαμέρισμα στο έσω και σταθεροποιούμε με ράμματα. Παράλληλα αναρτούμε με ράμμα τον έξω κανθό, ο οποίος φυσιολογικά θα πρέπει να βρίσκεται σε επίπεδο 2 χιλιοστά πάνω από τον έσω. Σε περίπτωση που συνυπάρχει βλεφαρόπτωση πραγματοποιείται αντιμετώπιση στον ίδιο χειρουργικό χρόνο. Οι τεχνικές που προτιμώ για την τελευταία είναι η Fasanella-Servat, η προώθηση της απονεύρωσης του ανελκτήρα ή η μετωπιαία ανάρτηση με σιλικόνη ανάλογα με το μέγεθος της βλεφαρόπτωσης.

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΣΤΗ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

Τοπική αναισθησία και μέθη.

ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΒΛΕΦΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ

Συστήνεται η εφαρμογή πάγου για την υποχώρηση του οιδήματος και των εκχυμώσεων που παραμένουν 1 -2 εβδομάδες. Τα ράμματα αφαιρούνται την 5η ημέρα και ο ασθενής εφαρμόζει οφθαλμικές σταγόνες για αντιμετώπιση της μετεγχειρητικής ξηροφθαλμίας, η οποία τυπικά διαρκεί για 1-2 μήνες.

βλεφαροπλαστική Θεσσαλονίκη

Άνω βλεφαροπλαστική με τοπική αναισθησία για αποκατάσταση της χαλάρωσης και διόρθωση πτώσης αριστερού βλεφάρου με πτύχωση του ανελκτήρα μυός.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε με το γιατρό.

    Ζητήστε να σας καλέσουμε


    Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

    This will close in 0 seconds