Νήματα ανάρτησης

ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Tα νήματα ανάρτησης είναι απορροφήσιμες κλωστές με μικροσκοπικές «άγκυρες» που προωθούμενες κάτω από το δέρμα μάς δίνουν τη δυνατότητα να αναρτήσουμε το κατώτερο μισό του προσώπου όταν έχει χαλαρώσει. Ονομάζονται PDO Cog και αποτελούν μια μη επεμβατική εναλλακτική της ρυτιδοπλαστικής. Δεν πραγματοποιώ ανάρτηση με νήματα σε γλουτούς, βραχίονες ή μαστούς, γιατί θεωρώ ότι δεν ειναι σημαντικά αποτελεσματική (η πτώση στα σημεία αυτά χρειάζεται πλαστική επέμβαση).

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Είναι μια εντελώς ανώδυνη διαδικασία, αφού έχει προηγηθεί τοπική αναισθησία με ξυλοκαίνη. Μεσω μικρών οπών μπροστά από τα αφτιά προωθώ 2-4 νήματα ανάρτησης σε κάθε πλευρά με την κατευθυνση που απαιτεί το κάθε πρόσωπο. Στη συνέχεια πραγματοποιείται ήπια ανάρτηση με φυσικό τρόπο.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Ο ασθενής θα νιώθει ένα αίσθημα τάσης στα μάγουλά του τις επόμενες ημέρες, ειδικά όταν ξάπλώνει το βράδυ, ωστόσο αυτο θα υποχωρήσει γρήγορα. Καποια ειδική φροντίδα δεν απαιτείται.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Αμέσως μετά τη θεραπεία βελτιώνεται το οβάλ του προσώπου, απαλύνονται οι βαθιές ρινοπαρειακές ρυτίδες και ομορφαίνει το περίγραμμα της κάτω γνάθου.

Νήματα ανάρτησης

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε με το γιατρό.


ΘεσσαλονίκηςΧίου