Ανόρθωση Γλουτών

ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

Γυναίκες που επιθυμούν ανόρθωση και τόνωση της καμπύλης των γλουτών τους. Αυτό πραγματοποιείται είτε με δύο στρόγγυλα ενθέματα σιλικόνης είτε με μεταφορά λίπους από κάποιο άλλο σημείο του σώματος. Η τελευταία μέθοδος ονομάζεται «Brazilian Buttocks Lift» και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής, γιατί δεν χρησιμοποιείται κάποιο ξένο σώμα για την αύξηση, αλλά το ανεπιθύμητου λίπους της ίδιας. Οι τεχνικές αυτές στοχεύουν στην επίτευξη αρμονικών αναλογιών στον κορμό της γυναίκας (σχήμα κλεψύδρας) όπως αναλύεται στο άρθρο για τους ιδανικούς γλουτούς.

ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΓΛΟΥΤΩΝ

Όταν επιλέγεται η μέθοδος της λιπομεταφοράς, η επέμβαση ξεκινά με λιποαναρρόφηση στα σημεία που υπάρχει ανεπιθύμητο λίπος. Δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στην πλάγια κοιλιακή χώρα και την οσφύ, έτσι ώστε να δημιουργηθεί κορμός με “σχήμα κλεψύδρας”. Το λίπος κατόπιν ειδικής επεξεργασίας εγχύεται στους γλουτούς δημιουργώντας το επιθυμητό σχήμα. Σε περιπτώση αύξησης των γλουτών με ενθέματα σιλικόνης απαιτείται τομή του δέρματος. Οι τομές τοποθετούνται τυπικά στη μεσογλουτιαία σχισμή για να μην είναι εμφανείς. Στη συνέχεια παρασκευάζεται θήκη κάτω από την περιτονία του γλουτιαίου μυός για να εισαχθεί το ένθεμα με φυσικό τρόπο.

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τοπική αναισθησία και μέθη, όταν επιλέγεται η μέθοδος της λιπομεταφοράς. Γενική αναισθησία, όταν πραγματοποιείται αύξηση με ενθέματα σιλικόνης.

ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Αμέσως μετά την επέμβαση εφαρμόζεται ειδικό πιεστικό ένδυμα γλουτών, το οποίο διατηρείται για 3 εβδομάδες. Η ασθενής ξαπλώνει σε πρηνή (μπρούμυτα) θέση και αποφεύγει να κάθεται για 1 εβδομάδα. Οι έντονες σωματικές δραστηριότητες αποφεύγονται για 1 μήνα.

Ανόρθωση γλουτών Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε με το γιατρό.


ΘεσσαλονίκηςΧίου