Αυξητική Χειλιών

ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Η αυξητική χειλιών είναι η μέθοδος διαμόρφωσης ενός καλύτερου περιγράμματος στο στόμα και η δημιουργία πιο ζουμερών χειλιών.

Ο πλαστικός χειρουργός σας αναλύει την ανατομία του στόματός σας και το διαμορφώνει με φυσικό τρόπο διορθώνοντας πιθανές ασυμμετρίες και βελτιώνοντας τη συνολική αρμονία του προσώπου σας.

Η αύξηση γίνεται στο ιατρείο με έγχυση υαλουρονικού οξέος ή χειρουργικά με ένθεμα σιλικόνης, σε περίπτωση που κάποιος/κάποια επιθυμεί μόνιμο αποτέλεσμα.

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Αρχικά εφαρμόζεται αναισθητική κρέμα λιδοκαϊνης – τετρακαϊνης, έτσι ώστε η διαδικασία να είναι σχετικά ανώδυνη. Το περίγραμμα το χειλιών βελτιώνεται με επιφανειακές εγχύσεις. Δίνεται έμφαση στη διαμόρφωση του φίλτρου, του κεντρικού σημείου του άνω χείλους. Στη συνέχεια δίνεται όγκος στο σώμα των χειλιών με ενδομυικές εγχύσεις. Γίνεται προσπάθεια για αρμονικό αποτέλεσμα σύμφωνα με την φυσιολογική ανατομία του στόματος.

Εάν κάποιος επιθυμεί μόνιμο αποτέλεσμα, πραγματοποιείται αύξηση με λείο ένθεμα σιλικόνης. Υπό τοπική αναισθησία εισάγεται το επίμηκες ένθεμα μέσω μια ωπής στη γωνία του στόματος.

ΟΔΗΓΙΕΣ

Μετά την αυξητική χειλιών ακολουθεί πρήξιμο της περιοχής για 1-2 ημέρες. Συστήνεται εφαρμογή πάγου για να υποχωρήσει το οίδημα ταχύτερα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Αυξάνοντας τον όγκο των χειλιών, βελτιώνουμε συνολικά την αρμονία του προσώπου. Το επιτυχημένο αποτέλεσμα είναι αυτό που δεν καταλαβαίνει κάποιος ότι έχει δημιουργηθεί τεχνικά. Το αποτέλεσμα διαρκεί 9-12 μήνες.

Υαλουρονικό στα χείλη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε με το γιατρό.


ΘεσσαλονίκηςΧίου