Αιδοιοπλαστική

ΙΔΑΝΙΚΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Σεξουαλικά ενεργείς γυναίκες οποιασδήποτε ηλικίας με υπερτροφία μικρών χειλέων του αιδοίου, ατροφικά μεγάλα χείλη ή/και υπερλίπωση στο εφήβαιο. Τα παραπάνω προβλήματα εκτός από αισθητικό προβληματισμό προκαλούν λειτουργικές δυσκολίες στη σεξουαλική επαφή μειώνοντας την ποιότητα ζωής των γυναικών. Όταν υπάρχει μελάγχρωση της περιγεννητικής και περιπρωκτικής περιοχής πραγματοποιούμε λεύκανση με χημικά πήλινγκ.

ΕΠΕΜΒΑΣΗ

Όταν υπάρχει υπερτροφία των μικρών χειλέων, πραγματοποιείται σφηνοειδής εκτομή με διατήρηση της αισθητικότητας τους. Τοποθετούνται απορροφήσιμα ράμματα, τα οποία πέφτουν από μόνα τους. Ενώ η υπερτροφία στα μικρά χείλη παρατηρείται και σε νέες γυναίκες, τα ατροφικά μεγάλα χείλη παρουσιάζονται σε μεγαλύτερες ηλικίες. Σε αυτές τις περιπτώσεις γίνεται λιποαναρρόφηση από οποιοδήποτε σημείο του σώματος και στη συνέχεια μεταφορά του λίπους στο αιδοίο, για να δημιουργηθεί μια πιο νεανική εικόνα. Η τεχνική αυτή δεν αφήνει καθόλου ουλές.

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τοπική Αναισθησία Με ή Χωρίς Μέθη.

ΜΕΤΕΓΧΕΙΡΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Η γυναίκα παίρνει εξιτήριο από την κλινική την ίδια ημέρα. Υπάρχει ήπια ενόχληση που αντιμετωπίζεται με απλά παυσίπονα. Εφαρμόζεται αντιβιοτική κρέμα στα ράμματα, τα οποία είναι απορροφήσιμα και δεν χρειάζονται αφαίρεση. Η σεξουαλική δραστηριότητα είναι επιτρεπτή μετά από 4 εβδομάδες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε με το γιατρό.


ΘεσσαλονίκηςΧίου