Μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Είναι ένα σύνολο τεχνικών αναζωογόνησης του δέρματος με τις οποίες εισάγουμε θρεπτικά συστατικά κάτω από την επιδερμίδα σας, για να αποκτήσετε πιο λαμπερό και υγιές πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Εφαρμόζεται επίσης στο σώμα, για να βελτιωθεί η κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος. Η πιο γνωστή τεχνική είναι η ενέσιμη μεσοθεραπεία και το microneedling, στο ιατρείο μας ωστόσο χρησιμοποιούμε το mesoject gun που δεν χρησιμοποιεί καθόλου βελόνες. Το πλεονέκτημα της τεχνικής μας είναι ότι είναι ανώδυνη και δεν σας δημιουργεί μώλωπες ή σημάδια. Έχει δηλαδή μηδενική αποθεραπεία.

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Άτομα κάθε ηλικίας που επιθυμούν να ανανεώσουν την εμφάνιση τους χωρίς να υποβληθούν σε ενέσιμη ή επεμβατική θεραπεία. Ηλικίες 20-40 ετών θα έχουν μια πιο λαμπερή επιδερμίδα και θα προλάβουν την πρόωρη γήρανση. Μεγαλύτερες ηλικίες αντιμετωπίζουν με τη μεσοθεραπεία πιο συγκεκριμένα δερματολογικά θέματα, όπως λεπτές ρυτίδες, δυσχρωμίες και απώλεια της σφριγηλότητας του δέρματος τους. Ανάλογα με τις ανάγκες του, ο κάθε υποψήφιος μπορεί να κάνει μια ή περισσότερες συνεδρίες σε χρονική απόσταση 2 (δυο) εβδομάδες η μια από την άλλη.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Στο ιατρείο μας στη Θεσσαλονίκη εφαρμόζουμε βασικά πρωτόκολλα μεσοθεραπείας με το μηχάνημα Mesoject Gun (Εικόνα). Με την χρήση του εισάγουμε θρεπτικά συστατικά στα κύτταρα του δέρματος μέσω της διαδικασίας του Electroporation. Aυτή η μέθοδος είναι μια ελεγχόμενη εφαρμογή ηλεκτρικών παλμών, οι οποίοι προκαλούν στιγμιαίο άνοιγμα των πόρων στη λιπιδική διπλή στιβάδα, καθώς και υδατικά κανάλια στα κενά μεταξύ των κυττάρων. Αυτό βοηθάει τα υδρόφιλα μόρια να εισάγονται στα κύτταρα και να σας προσφέρουν λαμπερό δέρμα. Παράλληλα, αυξάνεται η μικροκυκλοφορία των τριχοειδών και ενισχύεται ο μεταβολισμός των κυττάρων με αποτέλεσμα να προλαμβάνεται η πρόωρη γήρανση. Μέσω των κρούσεων της συσκευής Mesoject Gun επιτυγχάνεται ήπια απολέπιση της κεράτινης στιβάδας της επιδερμίδας, στην οποία οφείλονται τα άμεσα αποτελέσματα της θεραπείας.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Θα δείτε το δέρμα σας να γίνεται σταδιακά πιο λαμπερό και σφριγηλό. Μέσω της αύξησης παραγωγής του κολλαγόνου βελτιώνεται η υφή και η ελαστικότητα του. Εάν έχετε λεπτές, επιφανειακές ρυτίδες θα τις δείτε να εξαλείφονται. Για εμάς η φυσική ομορφιά αντανακλάται σε ένα υγιές δέρμα που ακτινοβολεί. Γι’ αυτόν τον λόγο, η μεσοθεραπεία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της αντιγήρανσης στο ιατρείο μας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλετε να μάθετε περισσότερα; Επικοινωνήστε με το γιατρό.

  Ερωτήσεις και Απαντήσεις για την μεσοθεραπεία

  Τι πρέπει να προσέχω πριν και μετά τη μεσοθεραπεία;

  Δεν απαιτείται καμία προετοιμασία για την μεσοθεραπεία. Μετά την συνεδρία σας, απλώς εφαρμόζετε αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση.

  Πόσο κοστίζει η μεσοθεραπεία (προσώπου/σώματος);

  Η μεσοθεραπείες είναι οικονομικές μέθοδοι αναζωογόνησης, ενώ στο ιατρείο μας υπάρχουν στη διάθεση σας προνομιακά πακέτα. Ενημερώνεστε κατόπιν ραντεβού στο 2316016996

  Υπάρχουν παρενέργειες στη μεσοθεραπεία;

  Το κύριο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι η μεσοθεραπεία είναι ανώδυνη και με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας. Χρησιμοποιούμε την συσκευή mesoject gun χωρίς βελόνες και έτσι παρατηρείται μόνο σπάνια ήπιος ερεθισμός. Την επόμενη ημέρα επιστρέφετε άνετα στην εργασία σας.

  Ποια είναι τα είδη της;

  Ανάλογα με το μεσοθεραπευτικό διάλυμα που θα επιλέξουμε η θεραπεία προσφέρει 1) αντιγήρανση 2) λεύκανση ή 3) λάμψη στο πρόσωπο. Επίσης, μπορεί να αντιμετωπίσει 4) την τριχόπτωση και διάφορες καταστάσεις 5) στο σώμα, όπως κυτταρίτιδα, ραγάδες και τοπικό πάχος.

  Γιατί να επιλέξετε το ιατρείο μας;

  Στο ιατρείο μας διαθέτουμε για εσάς την συσκευή Mesoject Gun. Προσφέρει το πλεονέκτημα ότι δεν έχει βελόνες και έτσι η θεραπεία είναι ανώδυνη με ελάχιστο χρόνο αποθεραπείας.

  Ζητήστε να σας καλέσουμε


  Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

  This will close in 0 seconds