Τι είναι το facelift με νήματα aptos?

aptos

Τι είναι το facelift με νήματα aptos?

Ένα από τα κύρια ζητήματα που απασχολεί έναν/μία ασθενή άνω των 40 ετών που επισκέπτεται έναν πλαστικό χειρουργό είναι η πτώση του προσώπου. Καθώς οι σύνδεσμοι του προσώπου αποδυναμώνονται, παρατηρείται ασάφεια στο περίγραμμα της κάτω γνάθου, πιο βαθιές ρινοπαρειακές αύλακες και χαλαρό δέρμα στο λαιμό.

Πως διορθώνουμε την πτώση;

Η χειρουργική αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης είναι η επέμβαση της ρυτιδοπλαστικής (facelift). Σε αυτήν ανασηκώνεται το δέρμα του προσωπου με τομές γύρω από το πτερύγιο του αυτιου και πραγματοποιείται ανάρτηση της υποκείμενης περιτονίας που ονομάζεται SMAS.  Η ανάρτηση αυτή δημιουργεί ένα σαφές περίγραμμα στην κάτω γνάθο, μειώνει τις βαθιές αύλακες και ανορθώνει τον λαιμό που έχει χαλαρώσει. Παράλληλα απομακρύνεται το πλεονάζον δέρμα και το αποτέλεσμα είναι φυσικό και μακροπρόθεσμο.

Υπάρχει εναλλακτική λύση αν δεν θέλω να χειρουργηθώ;

Μία καλή εναλλακτική για άτομα που δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση είναι το φεισλιφτ με νήματα ανάρτησης. Αυτή η τεχνική γίνεται με τοπική αναισθησία στο ιατρείο και έχει μικρότερη αποθεραπεία. Τα νήματα της εταιρείας aptos αποτελούνται από πολυγαλακτικό οξύ και καπρολακτόνη και απορροφούνται σε διάστημα 2 ετών. Παράλληλα με την απορρόφηση τους δημιουργείται νέο κολλαγόνο που υποστηρίζει το πτωτικό πρόσωπο. Εκτός αυτού, οι μικρές ακίδες που έχουν στην επιφάνεια τους στηρίζουν τους ιστούς σε ανορθωμένο επίπεδο.

Υπάρχουν διάφοροι κωδικοί προϊοντων aptos αναλογα με τις ανάγκες που έχει το κάθε πρόσωπο:

  • Thread 2 G
  • Needle 2 G
  • Visage Excellence
  • Nano soft

Συμπερασματικά, τα νήματα ανάρτησης είναι μια καλή εναλλακτική λύση ανόρθωσης του προσώπου, ειδικά σε νέα άτομα που έχουν μέτρια πτώση χωρίς περίσσεια δέρματος.

RELATED POSTS


Ζητήστε να σας καλέσουμε


Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

This will close in 0 seconds